Product image

Lähetä ostolista täyttämällä sähköpostiosoitteesi

Nyheter 2023 Moodboard Ovan

Kaakeli- ja klinkkeriuutuudet 

Inspiroivia uutuuksia valikoimassa

Kaakelit ja klinkkerit tarjoavat mahdollisuuden toteuttaa ideasi! Julkaisemme vuoden aikana useita uusia tuotteita ja olemme varmoja, että tulet pitämään niistä yhtä paljon kuin mekin. Meitä puhuttelevat maanläheiset, hieman lämpimämmät sävyt ja luonnonmukaiset juovat. 

Myös laattavalikoimamme värit ovat toimineen inspiraationa ja SHAPE- ja PIGALLE-sarjat tarjoavat sinulle loputtomasti mahdollisuuksia luoda ainutlaatuinen lopputulos. 

SHAPE

Pysty, vaaka, sekoitus tai yksittäin – Shape on moderni tyylikäs laattasarja vakaalla muodolla. Tutustu laatan näyttäviin mahdollisuuksiin ja huomaa, että se sopii kodin moniin eri huoneisiin. Tämä kaakelilaatta seuraa väritrendejä, mutta sillä on myös leikkisä pohja.

Tutustu koko sarjaan tästä

Woodline

Seinän somiste, jossa on uurretun paneelin tuntua. Tämä sarja luo huoneeseen ylellistä tuntua ja teräviä linjoja, jotka silti tuntuvat luonnollisilta. Kolme miellyttävää vaahteran, tammen ja pähkinän sävyä.

Tutustu koko sarjaan tästä

MOJAVE

Kauniisti marmoroitu kiiltävä laatta lämpimissä hiekan sävyissä antaa kylpyhuoneelle miellyttävän ja tyylikkään ulkonäön. Valitse kahdesta väristä; Earth ja Sand.

Sarjaa voi myös yhdistää, jos haluat luoda eri värisen tehosteseinän esimerkiksi Umbrian pohjan kanssa.

 

Tutustu koko sarjaan tästä

Mojave 301402 Lösplatta

MONTI

Sarja, joka sopii hyvin skandinaaviseen kotiin. Kuvio muistuttaa mutaista betonia ja luo mukavan pohjan mihin tahansa tilaan kotona. Luonnolliset värisävyt antavat niukan ja elegantin tyylin.

 

Tutustu koko sarjaan tästä

Monti Earth 301713 Vardagsrum Liggande

ETNA

Ainutlaatuinen lautanen heille, jotka etsivät lämmintä, eleganttia tunnetta. Kutsumme levyn pintaa "kuluneeksi". Tämä tarkoittaa, että se antaa kuluneen vaikutelman olemalla sileä ja pehmeä. Pinnassa on erityisiä graafisia yksityiskohtia, jotka tuntuvat myös kosketettaessa. Sarjassa on vain yksi väri, mutta se sopii sekä lämpimään että kylmään väriskaalaan. Ainutlaatuinen laatta!

Tutustu koko sarjaan tästä

RIONE

Sarja, jonka klassinen ulkonäkö tuo mieleen kiven. Sarjan erityisyys piilee laattojen ainutlaatuisessa värimaailmassa. Trendikkäät sävyt luovat lattiaan ja seiniin harkitun ilmeen.

Tutustu koko sarjaan tästä

UMBRIA

Umbria on porcellanato, joka tarjoaa kiehtovan tulkinnan klassisesta mosaiikkibetonikuviosta. Sarjan valikoimassa on runsaasti muotoja ja värejä, ja yhdessä luonnollisesti yksisävyisten peruslaattojen kanssa, voit leikitellä eri yhdistelmillä luovasti kylpyhuoneessa, lattialla tai keittiössä.

Tutustu koko sarjaan tästä

CAPELLA

Capella on kiven näköinen klinkkerilaatta, joka on huolellisesti suunniteltu. Klinkkeri, joka tarjoaa aidon kiven tunteen, mutta on helppohoitoinen. Valitse hieman viileämpi hopean sävy tai lämmin traventino tai cotto. Sarja on osa Grand Selection -konseptiamme, joka antaa sinulle mahdollisuuden valita itsellesi parhaiten sopiva muoto.

Tutustu koko sarjaan tästä

PIGALLE

Pigalle on kaakeli, jossa on itsevarmoja syviä sävyjä kahdessa eri koossa. Valitessasi Curry- tai Grape-sävyisen laatan juuri nyt, sinusta tulee rohkea suunnannäyttäjä, etkä tule kyllästymään lopputulokseen monien vuosienkaan jälkeen. Kokeile 6 x 25 cm:n kokoisia kaakelilaattoja laatoittamalla ne pysty- tai vaakasuoraan. Graafisemman vaikutelman saat luomalla niistä kalanruotokuvion. Pigalle on saatavilla kaikissa väreissä myös sauvamosaiikkina. Sarjan kullekin vaihtoehdolle on sopiva saumalaasti. 

Tutustu koko sarjaan tästä