Product image

Lähetä ostolista täyttämällä sähköpostiosoitteesi

IMG 6286 SV

30 vuoden kokemus
MODERNEISTA PUULATTIOI

Golvabia on nykyisin Ruotsin kokenein modernien puulattioiden valmistaja. Anderstorpin tehtaallamme Smoolannissa valmistamme laajan valikoiman ohuita puulattioita: Lightwood ja Maxwood, sekä hybridilattioita vinyylipinnalla: Maxwear. Matkamme modernien puulattioiden parissa alkoi vuonna 1993, kun rakensimme Anderstorpiin uuden tehtaan ohuiden lattioiden valmistamiseksi. Optimaalisen lattian tuottaminen oli useiden vuosien kehitystyön ja useiden prototyyppien tulos.

Personal 93

1980-luvun lopulla laminaatti- ja puulattiamarkkinat kasvoivat merkittävästi, ja nämä lattiapäällysteet olivat vahva trendi. Ruotsi oli jo vakiinnuttanut 1980-luvun lopulla asemansa maana, jossa oli useita merkittäviä laminaatti- ja puulattioiden valmistajia, ja Golvabian omistaja Kjell Andersson ymmärsi, että Golvabialle oli tärkeää saada ratkaisu tämäntyyppisiin lattioihin. Kun näiden lattiamateriaalien suosio ja kova kilpailu Ruotsissa lisääntyivät, hän tajusi, että tuonti ei ollut Golvabialle järkevä vaihtoehto. Kjell päätti, että paras vaihtoehto oli perustaa oma uusi lattiatuotantolaitos Anderstorpiin.

93 95 Fi

Alku oli yhtä seikkailua, kyseessä oli uudentyyppinen lattia, jossa sekä materiaalit että tuotantotekniikat kehittyivät nopeasti vahvan markkinakysynnän vetämänä. Golvabian pitkä kokemus lattiapäällysteistä ja tiivis yhteydenpito jälleenmyyjiin mahdollistivat aktiivisen osallistumisen kehitystyöhön. Vientitoiminta käynnistyi jo vuonna 1995 ja myimme lattioita asiakkaille ympäri Eurooppaa. Kehitimme jatkuvasti uusia tuotteita vastaamaan uusien asiakkaiden tarpeisiin ja mieltymyksiin. Valikoimaa kehitettiin eri väreillä, kuvioilla ja pintakäsittelyillä.


Olemme joutuneet useaan otteeseen laajentamaan tehdastamme vastataksemme lattioidemme kasvavaan kysyntään. Tehdäksemme tilaa useammille koneille ja pysyäksemme mukana teknologisessa kehityksessä olemme investoineet automaatioon, joka luo kapasiteettia tuottaa entistä parempaa laatua. Haluamme asiakkaidemme saavan rahoilleen mahdollisimman paljon vastinetta.
Golvabian halu kehittää asiakkaillemme

2007 20118 Fi

"Jatkamme laajentamista ja investoimme tuotantoomme Anderstorpissa, Smoolannissa."

 

Golvabian halu kehittää asiakkaillemme arvoa tuottavia ratkaisuja teki meistä yhden ensimmäisistä yrityksistä, joka otti käyttöön Välingen 5G®-click-järjestelmän jo vuonna 2007. Siitä lähtien kaikissa tuotteissamme on ollut 5G-click-järjestelmä. Helposti asennettavat tuotteet säästävät ammattiasentajan aikaa ja takaavat hyvän lopputuloksen jokaiselle lattiamme asentajalle.

2020 Fi

Nykyään Golvabialla on erittäin moderni lattiatehdas, josta on viime vuosina keskitytty luomaan automatisoitu tehdas, jossa on erittäin hyvä työympäristö ja alhainen energiankulutus. Me smoolantilaiset emme ole tunnettuja tuhlaamisesta, meiltä jää erittäin vähän raaka-ainejätettä ja tuotannossa syntyvän sahanpurun käytämme tilojemmelämmittämiseen. Investointimme luovat paitsi tehokkuutta myös kestävällä tavalla valmistettuja lattioita. Konkreettinen askel tähän suuntaan oli, kun vuonna 2020 halusimme saada Maxwood-lattiasarjallemme Joutsenmerkin. Olemme tästä tunnustuksesta hyvin ylpeitä, ja se vahvistaa, että olemme oikealla tiellä.


Sitoutumisemme kestävään kehitykseen ja laatuun ei ole jäänyt siihen. Jatkamme laajentamista ja investoimme tuotantoomme Anderstorpissa, Smoolannissa. Kokeneen henkilökuntamme avulla, jolla on huippuluokan asiantuntemusta lattiapäällysteistä, voimme jatkaa kasvua ja valmistaa lattioita, jotka sopivat täydellisesti skandinaavisiin koteihin. Aivan kuten olemme tehneet jo vuodesta 1949 alkaen!

Personal Trägolv 2023 SV