Product image

Lähetä ostolista täyttämällä sähköpostiosoitteesi

Maailmamme

Me Golvabialla uskomme koteihin, joiden materiaalit ja muodot on valittu harkinnan mukaan. Siksi tuotevalikoimamme edustaa skandinaavista suunnittelua ja laatua, ja joka sopii sekä koteihin että julkisiin tiloihin.

Valikoimaamme kuuluu puu-, vinyyli- ja tekstiililattioita, sekä kaakeleita ja klinkkereitä. Valikoimamme on yksi markkinoiden laajimmasta ja löydät meidät n. 500 jälleenmyyjämme ympäri Ruotsia. Suomen jällenmyyjäverkosto laajennetaan jatkuvasti, ja löytyy jälleenmyyjä välilehden alla.

Puu- ja vinyylilattioimme valmistamme itse tehtaallamme Anderstorpissa Smålandin maakunnassa. Samassa yhteydessä sijaitsee pääkonttorimme ja varastomme, niin kuin jo 70 vuotta sitten.

 

IMG 9753 2

Tehtävämme

Olemme luoneet kotiasi varten nykyaikaisen ja tyylikkäästi muotoilun lattiavalikoiman, jossa väri, muoto ja toiminta toimivat valikoiman punaisena lankana. Autamme sinua luomaan loputtomasti mahdollisuuksia ja kokonaisratkaisuja, erilaisten lattiamateriaalien yhdistämiseen kotonasi.

Tuloksena on fiksuja ja aikaa kestäviä tuotevalintoja koko taloon.

Sandford Handkollektion Alvaväljer Insta

70 vuotta kestänyttä matkaa.

Vuosi oli 1927, jolloin 19-vuotias Ivar Andersson seilasi Atlantin yli etsimään onnea lännen suurmaasta. Paikan päällä Hartfordissa, Connecticutissa, häntä odotti Manne-setä ja lopulta uusi ammatti parketin asentajana. Samalla, kun Ivar oppi kauniin parketin asentamisen taiteen, hän alkoi kypsytellä ideaa omasta lattia-alan yrityksestä palattuaan kotiin Ruotsiin.

Golvabia perustettiin vuonna 1949 Anderstorpiin Smålannissa, ja täällä sijaitsee edelleen, niin toimistomme, tehtaamme ja varastommekin. Toimintamme on laajentunut parketin ja lattian asentamisesta, ja tänä päivänä toimimme lattioiden tukkumyyjänä ja valmistajana. Myös perhe yrityksen taustalla on kasvanut. Nykyään Golvabiaa johtavat lattiayrittäjät kolmannessa polvessa, nimittäin Victoria ja Roger Davidsson.

Meille Golvabialla tieto, laatu ja muotoilu kulkevat käsi kädessä. Emme jahtaa lyhyen aikavälin trendejä vaan uskomme pitkäjänteiseen muotoiluajatteluun ja kestävään lattiaan, josta tulee osa kotia ja elämää. Upea matkamme skandinaavisissa kodeissamme on näin kestänyt jo yli 70 vuotta.

Fam Davidsson