Product image

Lähetä ostolista täyttämällä sähköpostiosoitteesi

Vastuullisuus

Teemme jatkuvasti töitä vähentääkseen toimintamme ympäristövaikutuksia. Kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme mahdollisimman tehokkaiksi ja toimiviksi, hyödyntäen kestävästi luonnon ja yhteiskunnan resursseja. Käytämme esimerkiksi tuotannossa syntyvää puupurua tuotantolaitoksen lämmittämiseen.Tavoitteemme on tuotteidemme ympäristövaikutuksien minimointia koko elinkaarensa aikana – tuotekehityksestä kierrätykseen.

 

Käymme avointa keskustelua kehityksestä ja vaatimuksista

Käymme jatkuvaa keskustelua työntekijöiden, asiakkaiden, toimittajien sekä viranomaisten kanssa, tuotantomme ja tuotteidemme ympäristövaikutuksista. Koulutamme myös jatkuvasti henkilökuntaamme, ja otamme huomioon heidän parannusehdotuksiaan prosessiimme. Ennen uuden raaka-aineen hyväksyntää prosessiimme, tutkimme sen mahdolliset ympäristövaikutukset perusteellisesti.

Tuotteillemme on myönnetty Joutsenmerkkiä. EPD löytyy puu- ja vinyylilattioillemme.

Skog

Joutsenmerkki

Joutsenmerkitty lattiamme osoittaa, että lattiamme täyttävät kovat elinkaarivaatimukset. Käytämme esimerkiksi tuotannossamme 100-prosenttisesti uusiutuvaa sähköä, ja kaikki lämpö tuotetaan tuotannostamme ylijääneistä puulastuista. Smålandissa olemme hyviä olemaan (resurssi)nuukia ja mitä tehokkaammin voimme lattiamme valmistaa, sitä vähemmän resursseja käytetään. Kestävässä kehityksessä on kyse myös siitä, että pystyy elämään ilmastoviisaasti. "Lähituotetusta" on tullut tärkeä konsepti elintarviketeollisuudessa, joten miksi et investoisi smålandilaisten ruotsalaisvalmisteisiin lattiapäällysteisiin lattiaa valittaessa. Hyvä sekä sinulle että ympäristölle!

Joten kun valitset Golvabian paikallisesti tuotetun pohjoismaisen ja Joutsenmerkityn lattian, täyttyy kaksi tärkeää kriteeriä: tyylikkyys ja kestävyys.

IMG 0828 Sv

Lattiamme säästävät luonnon resursseja

Puulattioissamme on kaunis ja luonnollinen kiilto, joka luo pehmeän ja kutsuvat tunteen. Jokainen lauta saa ulkonäkönsä juuri niistä olosuhteista, jotka ovat olleet puun kasvupaikalla. Sijainti, sää ja maaperä tekevät puuraaka-aineesta ainutlaatuisen, aivan kuten hieno viini!

Puun tehokkaan ja kestävän käytön varmistamiseksi käytämme viilua. Viilut ovat ohuita puukerroksia, jotka on leikattu hienoimmista puista ja joiden ulkonäkö on yhtä kaunis ja täyteläinen kuin massiivipuisessa lattialankussa. Viilu keksittiin jo muinaisessa Egyptissä, maassa, josta puuttui suuret metsävarannot. Näille ihmisille puu oli arvokas raaka-aine, jota käytettiin taloudellisesti ja älykkäästi.

Resurser