Product image

Lähetä ostolista täyttämällä sähköpostiosoitteesi

Maxwear Ek Coffee 116120 Vardagsrum Liggande 3

Anna & Fredrikin haaveiden talo

KUKA TÄÄLLÄ ASUU?
Anna 47vuosi
Fredrik 48vuosi
Douglas 13vuosi
Siri 11vuosi

 

Maxwear on viehättävä yhdistelmä pehmeää tuntua ja kestävyyttä. Siinä yhdistyvät samassa materiaalissa äärimmäinen kestävyys ja miellyttävä mukavuus. Jensenin perhe on valinnut Maxwear Ek Coffeen koko taloonsa, joka on tyylikäs yhdistelmä designia ja toimivuutta.

Upealla luonnontontilla, aivan Linköpingin ulkopuolella, sijaitsee hiljattain rakennettu Villa Skogslätten. 190 m2 kokoinen suuri ja musta latomainen talo kahdella kulmittaisella siivellä, joka on kutsuvasti avoimen viljelysmaan, kevyesti varjostavan metsikön ja mäkisen alueen läheisyydessä, jotka sulautuvat upeasti talon omiin ulkotiloihin.

Oman talon rakentaminen ei oikeastaan ollut Annan ja Fredrikin unelma, mutta kun asuntomarkkinat näyttivät siltä, miltä näyttivät, eivätkä he löytäneet itselleen sopivaa taloa, jäljelle jäi rakentaa talo itse. Heinäkuussa 2023, hieman yli kaksi vuotta projektin aloittamisesta, talo yhdessä autotallin, uima-altaan ja 270 neliömetrin suuruisen pation kanssa valmistui.

 

Anna Skogslatten Quickfix

"Pidämme todella paljon Maxwearista, se on pehmeä lattia, jossa on mukava rakenne, mikä tekee siitä erittäin mukavan kävellä, jopa paljain jaloin!"

 

– Nähdä talon kasvavan ideasta piirustuksiksi ja sitten valmiiksi taloksi on ollut hauskinta talon rakentamisessa. Kaikki ei ole aina sujunut ilman haasteita, mutta nyt on vihdoin aika nauttia lopputuloksesta, Anna sanoo.

Talon materiaalivalinnat ovat harkittuja, jokaisella tavaralla on paikkansa, jonka lisäksi talo yllättää tilavuudellaan ja huonesijoittelullaan.

 

Maxwear Ek Coffee 116120 Gång Ovan Close Liggande

Pehmeää kulutuksen
kestävyyttä, haluttua mukavuutta.

– Olemme tyytyväisimpiä talon olohuoneeseen, keittiöön ja ruokailutilaan. Sekä fantastiseen Maxwear Ek Coffee -lattiaamme, joka on kaikkialla talossamme. Tiesimme alusta alkaen, että halusimme tummanruskean lattian, ja itse asiassa törmäsimme lattiaan sattumalta rautakaupassa etsimässä inspiraatiota. Teimme paljon tutkimusta Golvabian Maxwearista ja totesimme, että lattia oli sekä edullinen että laadukas. Olimme hyvin yksimielisiä siitä, että tämä oli juuri se lattia, jonka halusimme!

Pidämme todella paljon Maxwearista, se on pehmeä lattia, jossa on mukava rakenne, mikä tekee siitä erittäin mukavan kävellä, jopa paljain jaloin! Sen lisäksi, että se on kaunis katsella, se on kestävä ja vaimentaa ääntä, mikä on hyvä asia, kun talossa on avointa tilaa ja korkeat katot. Lattia on todella ylittänyt odotuksemme, Anna sanoo.

Talon värivaihtoehdot ovat muutoin lämpimiä, pehmeitä beigen, ruskean ja pehmeän murretun valkoisen sävyjä. Materiaalivalinnan ansiosta talo tuntuu lämpimältä ja kodikkaalta. Ehdottomasti unelmatalo!

 

Harkitsetko myös Maxwear?

Maxwear sopii sinulle, joka haluat korkeimman kulutuskestävyyden ja lyömättömän mukavuuden! Se sopii erinomaisesti kovan kulutuksen tiloihin kodissa: keittiöön ja eteiseen.Liitokset on myös kyllästetty kestämään vettä paremmin, ja takana olevan korkkipuun ansiosta saat hiljaisemman ympäristön. Kun asennat Maxwear-lattian kotiisi, sinulla on lattia, joka kestää kaikki jokapäiväisen elämän kolhut ja tarjoaa mukavuutta monien vuosien ajan.

Maxwear Ek Coffee 116120 Fönster Stående