Product image

Lähetä ostolista täyttämällä sähköpostiosoitteesi

Avsyning

I Golvabian puulattiatehdas

Paikallisesti tuotetut ja kestävät - tyylikkäät investoinnit Smålandiin.

Lähituotanto konseptista on tulossa tärkeä käsite elintarviketeollisuudessa. Kuluttaja haluaa tuntea, että tavarat tuotetaan vastuullisesti sekä etiikan että ympäristön kannalta, mutta ehkä ennen kaikkea laadun kannalta. Joten miksi et valitsisi lähellä tuotettua lattiaa?

Itse asiassa oma puulattiatuotantomme on saanut meidät haluamaan lisää, joten tietysti meillä on halu jatkaa investointeja kotikentälle. Kevään aikana olemme tuottaneet lattioillemme ympäristötuoteselosteet – EPD. Siten olemme tullet tietoisiksi, kuinka kestäviä jo olemme ja miten voimme parantaa vielä entisestään. Käytämme esimerkiksi tuotannossamme 100 % uusiutuvaa sähköä ja hoidamme lämmityksen tuotantomme puulastuista.

Smålandissa olemme hyviä olemaan (resurssi)nuukia ja mitä tehokkaammin voimme lattiamme valmistaa, sitä vähemmän resursseja käytetään. Automaation kasvattamiseen tekemämme investoinnit johtavat sekä energiatehokkuuteen että työympäristön paranemiseen, ja lisäksi olemme alkaneet yhdistää tehtaan osia "pilveen", jotta koneet voivat itse ilmoittaa henkilökunnalle, mitä juuri nyt tapahtuu. Se tarkoittaa laatua, tehokkuutta ja mukavampaa työympäristöä – parempi asiakkaille, yrityksille ja henkilökunnalle.

Kontroll trägolv Avsyning lång bräda

Miksi valmistamme lattiat itse? Koska voimme ja se on hauskaa.

Lattian valmistusprosessi yhdessä asiantuntevan ja kokeneen henkilökunnan kanssa on hauskaa ja jännittävää. Se on tärkeä osa reseptin kestävyyttä. Anderstorpin tehtaalla meillä on mahdollisuus tutkia, miten voimme aina olla hieman parempia, tehokkaampia ja säästää enemmän resursseja. Samalla pidämme tähtäimemme vapaina tulevaisuuden tarpeisiin ja haasteisiin.

Yhteinen matkamme on ollut kehittävä, ja nyt yli 70 vuoden kokemuksella jatkamme edelleen kehittymistä markkinoiden johtavana lattiantoimittajana. Vain koska voimme ja haluamme.

Faner Josefine_1 IMG 0720 Edit