Product image

Lähetä ostolista täyttämällä sähköpostiosoitteesi

Maxwood XL Ek Natur Elegant Grå 137045 Kök2

Oikea lattia asettaa tunnelman

Lattiaa valittaessa on tärkeää valita lattia, joka sopii taloosi ja joka voi välittää haluamasi tunteen. Puulattiat ovat saatavilla eri puulajeissa ja myös useissa eri värisävyissä. Jos olet henkilö, joka rakastaa luonnonmateriaaleja, puulattia on itsestään selvä valinta.

Tässä on valittu Maxwood-puulattiamme, joka on hyvä vaihtoehto koteihin, joihin halutaan aito ja tukevan puulattia, jossa on luonnollista kauneutta ja mukavuutta, uhraamatta mitään kulutuskestävyydessä ja pitkäikäisyyksissä. Syynä kestolle on HDF:stä koostuva ydin, lujasti yhteen puristettu puukuitu on paljon kovempaa kuin kovin puulaji. Kovuus takaa muodon säilymisen, joten pystymme lakkaamaan pinnan vahvemmin kuin ennen oli mahdollista.

Tuloksena on yhä luonnollinen, aito puulattia, mutta paremmin ominaisuuksin. Maxwood-puulattioiden paksuus on 10,5 mm ja älykkään click-liitoksen ansiosta lattia on erittäin helppo asentaa. Mukavuutta parantaa entisestään sisäänrakennettu ja korkkipuusta valmistettu ääntä vaimentava kerros.

Maxwood XL Ek Natur Elegant Grå 137045 Byxor Maxwood XL Ek Natur Elegant Grå 137045 Kök Maxwood XL Ek Natur Elegant Grå 137045 Close Maxwood XL Ek Natur Elegant Grå 137045 Kök3

1. Harmonisen kodin salaisuus on, että lattialla olevan sävyn pitäisi näkyä uudelleen sisustuksessa. Pidä kiinni samasta värimaailmasta, mutta käytä erityyppisiä materiaaleja. Kuvat osoittavat, kuinka sama lattia toistuu useissa huoneissa. Kaikissa huoneissa on sama hillitty värimaailma, jossa on kauniit johdonmukaiset korostusvärit, jotka myös toistuvat.

2. Kun lattia on valittu, on aika sisustaa ja siinä mielestämme vanhan ja uuden sekoittaminen luo henkilökohtaisen tunnelman. Koristele asioilla, joilla on sinulle tunnearvoa ja jotka tekevät sinut onnelliseksi!

3. Lisää sitten tekstiilejä ja muita materiaaleja, jotta sisätiloihin saadaan syvyyttä. Voit vapaasti käyttää kuvioituja tekstiilejä antamaan energiaa, sillä ne on helppo vaihtaa vuodenajan mukaan. Tekstiilien vaihtaminen on edullinen tapa muuttaa sisustusta. Nauti sitten kodistasi!