Product image

Lähetä ostolista täyttämällä sähköpostiosoitteesi

GOLVABIA 0039 MATTA VOUGE 238729 Mossgrön

Studio In

sisustaa Golvabian matoilla

Studio in

-yritystä pyörittävät kaksoisiskokset Atta Ring ja Maja Furenberg Ring. Yrityksen visiona on työskennellä vapaasti monenlaisten sisustukseen liittyvien toimeksiantojen parissa. Nykyään heillä on kodin staila ukseen, yksityisiin sisustuksiin, kauppoi hin, toimistoihin, mainoskampanjoihin ja esityksiin liittyviä toimeksiantoja. Kirjoitushetkellä yrityksessä työskente lee neljä stylistiä ja sisustajaa, mukaan lukien itse siskokset.

Yhdessä heiltä löytyy on laaja koulutus ja ammatillinen tausta sisustussuunnit telun, visuaalisen markkinoinnin, raken nustekniikan, arkkitehtuurin, tekstiilien sekä oston ja myynnin aloilta. Yrityksen perustana on kaikkien stylistien amma tillinen osaaminenja yhteinen intohimo elämysten luomi seen kanssaihmisille.

Suhteiden rakentaminen on myös aina ollut yrityksen identiteetin keskiössä ja sosiaalisesta mediasta on siten tullut iso osa Studio In -brändiä. Studio In työskentelee nykyään myös erilaisten sisustukseen liittyvien toimeksianto jen parissa sosiaalisessa mediassa ja televisiossa, jonka lisäksi yritys järjestää trendeihin liittyviä luentoja ja tekee konseptisuunnittelua.

Profilbild Studio In

Studio In antaa alla asiantuntevia vinkkejä ja ajatuksia mattojen valinnasta ja siitä, millaisen tunteen ne luovat kotiin. Inspiroidu!

The Artist | matta Wellington

Kun sisustamme trendikkään kodin värikkäillä yksityiskohdilla, luomme sille aina rau hallisen pohjan ja valitsemme luonnonmateriaaleja suurille pinnoille. Mukava tyyliin sopiva valinta on Wellington-matto. Villamatossa on klassinen, skandinaavinen ilme, joka muodostaa mukavan kontrastin leikkisämmälle sisustukselle. Ihastuimme Natu
ren vaaleaan väriin, joka on helppo yhdistää useimpien värien kanssa. Silmukkapinta sopii hyvin tyyliin.

Vinkki: Valitse värien sijaan neutraali matto, jossa on rakennetta,jos käytät sisustuksessasi monia eri värejä.

GOLVABIA 0058 WELLINGTON

The Minimalist | matta Avalon

Minimalistisessa sisustuksessa rakenteet ja materiaalit luovat tunnelman. Valitsimme tähän tyyliin Avalon-maton, sillä sen upea kiilto luo kotiin ainutlaatuista tunnelmaa. Lyhyt nukka ja sen vaihtelevuus herättävät maton eloon ja antavat riisuttuun sisustukseen lisää ulottuvuutta.

Vinkki: Jos haluat minimalis tisen sisustuksen, valitse matto, joka sopii yhteen tilan suurien huonekalujen kanssa. Luonnolliset materiaalit antavat lisää lämpöä ja kodikkuutta, ja erottuvat tässä sisustustyylissä.

 

 

GOLVABIA 0028 AVALON

The Classic Boho | matta Sisal City

Kun sisustamme klassisia koteja modernilla, rennolla otteella, luonnonmateriaalit ovat avainasemassa. Sisal City oli siksi ilmeinen valinta tähän sisustustyyliin. Maton yksinker taisuus ja virtaviivaisuus antavat tilaa huonekaluille ja sisustusyksityiskohdille luoda kotiin tyyliä. Linen-väri antaa täydellisen pohjan vaalealle sisustukselle.

Vinkki: Valitse sisal mattoon lankakanttaus, kun haluat mahdollisimman hienovaraisen viimeistelyn. Reunan nauhakanttaus tuo maton entistä paremmin esille.

 

 

GOLVABIA 0031 SISAL CITY

The Vintage Collector | matta Vouge

Kotiin, jossa sisustuksen tulee heijastaa persoonallisuutta ja luonnetta, suosittelemme valitsemaan värikkään maton. Vouge-veluurimatto on saatavana monissa helposti käytettävissä väreissä, ja siinä on myös raidallinen rakenne, joka luo tilaan erityisen jännittävän ilmeen. Päätimme sisustaa himmeän vihreällä Moss-sävyllä, joka tuo lattian ja huonekalut kauniisti esille viemättä huomiota muulta sisustukselta. Luomme on nistuneen tyylin valitsemalla sisustuksen perustaksi laaduk kaan maton, jota tasapainotamme kauniisti vintage-löydöillä ja henkilökohtaisilla sisustusesineillä.

Vinkki: Poimi matosta löytyvät värisävyt tyynyihin ja muihin sisustusyksityiskohtiin, jolloin saat hienon punaisen langan sisustukseesi.

GOLVABIA 0039 MATTA VOUGE 238729 Mossgrön