Product image

Lähetä ostolista täyttämällä sähköpostiosoitteesi

Maxwear Ek Shade 116126 Sovrum Säng Liggande

Suosittu Maxwear tuo markkinoille uutuuksia

Uutuuksia suosittuun Maxwear-mallistoon!

Meillä on ilo esitellä kolme jännittävää uutuutta suosittuun Maxwear-mallistoon. Toivotamme ylpeänä tervetulleeksi värit Ek Shade, Ek Greige ja Ek Aspen.

Maxwear-malliston uusimmalla lanseerauksella pyrimme tarjoamaan entistä enemmän vaihtoehtoja, jotka sopivat omaan tyyliisi ja makuusi. Ek Shade antaa kutsuvan ja vakaan vaikutelman lämpimän harmailla sävyillään sekä tummilla ja vaaleilla elementeillään. Ek Greige on monipuolinen ja moderni väri, jossa yhdistyvät sekä harmaan että beigen parhaat puolet. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, esittelemme Ek Aspen -lattian, jonka syvät sävyt antavat painoa muulle sisustukselle.

Piditpä sitten hienovaraisista sävyistä tai rohkeammasta ilmeestä, löydät tyylisi sopivan version kolmesta uudesta Maxwear-kokoelman väristä. 

Maxwear on itse kehittämme lattiamateriaali, joka koostuu huolellisesti valituista komponenteista, jotka yhdessä täyttävät äärimmäisen korkeat kulumiselle ja äänenvaimennusominaisuuksille asetetut vaatimukset. Maxwear valmistetaan Anderstorpissa, Småland. 

 

Referenser Med Text
)

Miksi kannattaa valita Maxwear? 

LYÖMÄTÖNTÄ MUKAVUUTTA
Pehmeän kimmoisa lattia ääntä vaimentavalla korkkipuisella kerroksella tuntuu lämpimältä ja miellyttävältä.

SYVÄLTÄ KESTÄVÄ
Kestää kulutusta ja jopa iskuja jättämättä iskujälkiä

tai halkeamatta. Lattian kulutuskestävyysluokka on 33, joten se soveltuu kovan kulutuksen ympäristöihin, kuten ravintoloihin ja kauppoihin.

VIEHÄTTÄVÄ ULKONÄKÖ
Laadukas kohokuviointi, joka vahvistaa kuvion juovia.

HELPPO ASENTAA
Helppo asennus 5G-click-järjestelmällä, lisäksi lattiassa on sisäänrakennettu korkkitausta.

Illustration Genomskikt FI

Maxwear – Integroitu luonnonkorkkitausta

Käytämme korkkia Maxwear-lattioidemme taustana. Korkki tarjoaa sekä mukavuutta että toimii integroituna alustana lattialle.

KESTÄVYYS
Korkki on kestävä materiaali, koska se on luonnollisesti uusiutuvaa. Puun kuori kuoritaan yhdeksän vuoden välein puuta vahingoittamatta. 

ÄÄNIERISTYS
Korkilla on luonnollisia ääntä vaimentavia ominaisuuksia. Se vähentää äänen siirtymistä ja voi luoda hiljaisemman ja mukavamman ympäristön.

MUKAVUUS
Korkki on joustava materiaali, joka takaa pehmeän ja mukavan tunteen jalkojen alla. Sillä on luonnollista joustavuutta ja se vaimentaa iskuja ja painetta, mikä tekee siitä mukavan kävellä ja seistä pitkiä aikoja.

Kork Hjärta

Usein kysyttyjä kysymyksiä Maxwearista

Minne Maxwear sopii erittäin hyvin?
Maxwear on loistava vaihtoehto koteihin, joissa on lapsia ja lemmikkieläimiä. Silloin tarvitaan erityisen kestävä lattiamateriaali ja Maxwear-lattian ominaisuuksien ansiosta saat kaupan päälle myös kodikasta mukavuutta ja alhaisen melutason. Liitokset on myös suojakyllästetty sietämään paremmin vettä. Maxwear on lattia, joka sopii erinomaisesti kodin kovan kulutuksen tiloihin: keittiöön ja eteiseen.

Millaisia kuviointeja on saatavilla?
Ensisijaisesti lankkukuviointeja, jotka muotoutuvat tammen kauniista juovista. Sitten voit valita eri värisävyjen väliltä vaaleasta tummaan sekä kuinka rustiikkiselta lattia näyttää. Rustiikkinen kuviointi, kuten Aspen-mallissa, tai rauhallisempi ja yhtenäisempi lattia, kuten Ek Raw tai Ek Shade -mallissa. Saatavilla on myös viisi kaunista kivikuviointia laajemmassa muodossa (Maxwear Stone)

Miten sitä huolletaan?
Se on erittäin helppohoitoinen. Kuivapyyhi tai imuroi lattia viikoittain ja pese kostealla vain tarpeen vaatiessa. Käytä esimerkiksi Bonan puhdistustuotteita, jotka on kehitetty erityisesti lattioille. Tärkeää on, että et käytä liikaa vettä, ja puristat liiat vedet pois lattiamopista ennen sen käyttöä!

Missä Maxwear valmistetaan? 
Maxwear-lattiat valmistetaan Golvabian Anderstorpissa Smoolannissa.

Tutustu kaikkiin Maxwear-lattioihin →

Etsi lähin jälleenmyyjäsi →