Product image

Lähetä ostolista täyttämällä sähköpostiosoitteesi

Craft
Product image Product image Product image Product image Product image Product image

Craft

Craft on sarja, jolla on erittäin jännittävä ilme. Laattoja on saatavilla useissa eri kuvioissa ja niissä on siksi aivan omanlaisensa tuntu. Voimakkaasti vaihtelevat sävyt kunkin värimaailman sisällä tekevät sarjasta ainutlaatuisen. Saatavilla kolmessa eri värimaailmassa. Cream maalaistunnelmaan, Grey teolliseen ja kestävään tunnelmaan ja Light grey näiden yhdistelmään. Craft on osa Grand Selection -kokoelmaamme. Sillä nimellä kutsumme valikoimamme suurikokoisia laattoja. Suurikokoinen muotoilu on viime vuosina esiin noussut trendi. Suuria laattoja käytetään lattioilla, ja laatoitusta jatketaan usein ylös seinää pitkin. Siten voit yhdistää luovasti erilaisia muotoja niin lattialle kuin seinällekin. Useimmissa näissä laatoissa on sahatut reunat, joiden väliin jäävät erittäin kapeat saumat, jotka tekevä vaikutelmasta eksklusiivisen. Laatat on valmistettu porcellanato.

Porcellanato on teollisesti tuotettu luonnollisista raaka-aineista, kuten hiekasta, savesta ja hienoksi jauhetusta maasälvästä, jotka kuivapuristetaan korkeassa paineessa ja poltetaan korkeissa lämpötiloissa. Tällä tavoin saat lyhyessä ajassa kivituotteen, jonka muodostuminen veisi luonnossa tuhansia vuosia. Teknisesti porcellanato on vahva materiaali, jota on helppo hoitaa toisin kuin luonnonkiveä, joka usein vaatii säännöllistä huoltoa. Design on luotu uskomattoman laadukkaalla painotekniikalla. Se tarjoaa loputtomasti eri kuviomuunnelmilla, joiden avulla voidaan tuottaa parempia kuviokuvioita kuin mitä oikea kivi voi tarjota. Porcellanato monet hienot ominaisuudet tekevät valinnasta helpon heille, jotka haluavat korostaa kotiaan materiaalilla, joka kestää useita sukupolvia.

Lue lisää
Lattia- ja seinämateriaalit - Lataat Kulutuksenkestävyys 5 Kulutuksenkestävyys 4 Toimii lattialämmityksen kanssa Pakkasenkestävä

Asiakirja

Muunnelmia