Product image

Lähetä ostolista täyttämällä sähköpostiosoitteesi

Silver mosaik 5x5, ark 30x30 Product image Product image Product image Product image

Metal - Silver mosaik 5x5, ark 30x30

Metal-sarjan laatoissa on vaikuttavuutta kaikille teollisesta tyylistä pitäville. Metallinen luonne luo ainutlaatuista tunnelmaa kolmessa eri värimaailmassa. Metal on osa Grand Selection -kokoelmaamme. Sillä nimellä kutsumme valikoimamme suurikokoisia laattoja. Suurikokoinen muotoilu on viime vuosina esiin noussut trendi. Suuria laattoja käytetään lattioilla, ja laatoitusta jatketaan usein ylös seinää pitkin. Siten voit yhdistää luovasti erilaisia muotoja niin lattialle kuin seinällekin. Useimmissa näissä laatoissa on sahatut reunat, joiden väliin jäävät erittäin kapeat saumat, jotka tekevä vaikutelmasta eksklusiivisen. Laatat on valmistettu porcellanato.

Porcellanato on teollisesti tuotettu luonnollisista raaka-aineista, kuten hiekasta, savesta ja hienoksi jauhetusta maasälvästä, jotka kuivapuristetaan korkeassa paineessa ja poltetaan korkeissa lämpötiloissa. Tällä tavoin saat lyhyessä ajassa kivituotteen, jonka muodostuminen veisi luonnossa tuhansia vuosia. Teknisesti porcellanato on vahva materiaali, jota on helppo hoitaa toisin kuin luonnonkiveä, joka usein vaatii säännöllistä huoltoa. Design on luotu uskomattoman laadukkaalla painotekniikalla. Se tarjoaa loputtomasti eri kuviomuunnelmilla, joiden avulla voidaan tuottaa parempia kuviokuvioita kuin mitä oikea kivi voi tarjota. Porcellanato monet hienot ominaisuudet tekevät valinnasta helpon heille, jotka haluavat korostaa kotiaan materiaalilla, joka kestää useita sukupolvia.

Lue lisää
Lattia- ja seinämateriaalit - Lataat Kulutuksenkestävyys 4 Kulutuksenkestävyys 3 Toimii lattialämmityksen kanssa Pakkasenkestävä

Tuoten nro: 369933


Pakettia = m2 (1 Pkt = 0,81 m2)

Tuotetiedot

Laattatyyppi Klinkkeri, Porcellanato, Mosaiikki
Pituus 50 mm
Leveys 50 mm
Paksuus 10 mm
Väri Vaaleanharmaa
Sauman väriehdotus 110
kpl/pallet 432 kpl
määrä per pakkaus 9 kpl
m2/ltk 0.81 m²
Pakattuna Piece
kpl/ m2 11.11 kpl
EAN 8435311509607
ETIM EC011340

Muunnelmia