Product image

Lähetä ostolista täyttämällä sähköpostiosoitteesi

Moodboard Umbria 2024

Trendianalyysi 2024

Sisustuksen avainsanat vuonna 2024 ovat luonnollinen, lämmin ja kutsuva

Jos tarkastelemme tarkemmin tämän vuoden värejä, voimme selvästi huomata, että ne ovat kaikki lämpimiä ja kodikkaita. Valkoinen ja harmaa tekevät tilaa miellyttäville beigen sävyille, pehmeän ruskean eri vivahteille ja poltetulle punaiselle. Materiaalit edustavat luonnollisuutta. Puiset huonekalut, pellavatekstiilit ja villamatot luovat kodista kutsuvan ja kodikkaan. Juuri sellaista tunnelmaa nyt tavoittelemme.

Umbria Terrazzo Cold 300706 Badrum Close Liggande
Woodline Oak 301302 Shade Cotto 241896 Pall Liggande Maxwood Lodge Ek Natur 136842 Ovan2 Umbria Terrazzo Cold 300706 Badrum Close Liggande Umbria Fossil 300723 Miljö

Löydä sisäinen rauhasi oikeanlaisten värien ja materiaalien avulla

Maanläheiset sävyt ovat trendikkäitä vuonna 2024. Kyseiset värit ja niihin yhdistetyt luonnolliset puumateriaalit huokuvat turvallisuutta, lämpöä ja harmoniaa. Meitä ympäröivä maailma elää juuri nyt varsin levotonta vaihetta, ja siksi tarvitsemme paikan, jossa voimme tuntea olomme turvalliseksi.

Kierrätys ja itse tekeminen ovat suosiossa, ja käytämme enemmän aikaa luodaksemme kestävää kehitystä kunnioittavan kodin käytettyjen huonekalujen ja yksityiskohtien avulla. Kiinnitämme entistä enemmän huomiota ympäristöön, ja pyrkimyksemme luoda kestävä tulevaisuus on suurempi kuin koskaan.

Vuonna 2024 haluamme kotiemme olevan kutsuvia ja rauhoittavia sekä silmillemme että mielellemme.


Golvabian ajatuksia

Tuoteuutuutemme edustavat meille tyypillistä skandinaavista tyyliä, joka noudattaa pitkälti trendianalyysin esille nostamia havaintoja. Lämpimät sävyt valtaavat tilaa kaikissa tuoteryhmissämme. Klinkkerivalikoimassamme huomio kiinnittyy kivelle ominaiseen ilmeeseen ja lämpimiin väreihin, puulattiavalikoimamme saa neljä uutta tammen sävyä, ja villamattomme ovat suosituimpia kuin koskaan aikaisemmin. Golvabia pyrkii jatkuvasti pitämään kestävän kehityksen etusijalla niin tuotevalikoimassaan kuin lattiatuotannossaan. Lue lisää ympäristön eteen tekemästämme työstä täältä.

Moodboard Umbria 2024

Sisustussuunnittelijamme Fridan valitsemia tuotteita

MAXWOOD LODGE - Ek Unique Amber

Luo kodillesi lämmin pohja uudella Amber-värillämme. Ihanan luonnollista puun tuntua hillityssä tammensävyssä. Lattian oksat lisäävät luonnollisen puun tuntua ja tekevät lopputuloksesta eloisamman.

UMBRIA - Terrazzo warm

Vie luonnollisuus uudelle tasolle ihanalla terrazzo-laatalla. Klinkkerissä näkyvien hiutaleiden sävyt vaihtelevat ruskeasta beigeen, joten laatta on helppo yhdistää useisiin erilaisiin väreihin.

PIGALLE - Grape stavmosaik

Punasävyinen Grape lisää tilaan syvyyttä ja luonnetta. Luo kylpyhuoneeseen viehättävä taustaseinä tai valitse laatta keittiön katseenvangitsijaksi.

WELLINGTON - Sand

Villamatto loihtii huoneeseen välittömästi kodikkaan tunnelman. Villa on ihana luonnonmateriaali, jota on helppo huoltaa ja joka auttaa osaltaan lämpimämmän sisäilman aikaansaamisessa.

Profilbild Frida 2 SV