Product image

Lähetä ostolista täyttämällä sähköpostiosoitteesi

Kaj Linkedin Bred (1)

Lattiavalmistaja Golvabia laajentaa toimintansa Suomessa

Puulattiavalmistaja Golvabia on Ruotsin markkinajohtaja, ja on kasvanut viime vuosina voimakkaasti Skandinaviassa. Yrityksellä (perustettu 1949) on laaja valikoima lattiamateriaaleja, jotka sopivat niin kotiin kuin julkisiinkin ympäristöihin. Valikoima kattaa puu- ja vinyylilattioita, keramiikkaa sekä tekstiilejä, josta puu- ja vinyylilattiat valmistetaan yrityksen omassa tehtaassaan Anderstorpissa, Ruotsissa. 

Golvabia kokee myös Suomen tärkeänä markkina-alueena, ja 1. huhtikuuta lähtien Suomen maajohtajaksi on palkattu Kaj Norrman. Rekrytoinnilla Golvabia haluaa näin vahvistaa asemansa Suomessa ja Kaj vastaa jatkossa kokonaisuudessaan Suomen markkinoista, sekä jälleenmyyjäverkostosta että yhteistyökumppaneista.

- ”Tuntuu mielenkiintoiselta johtaa Golvabian laajentuminen Suomessa. Golvabialla on useita meidän lattiamarkkinoillemme soveltuvia ja sopivia tuotteita, erityisesti Maxwood puulattiat, Maxwear vinyylilattiat, sekä laaja tekstiililattiavalikoima. On suuri ilo päästä mukaan tälle matkalle”, sanoo maajohtaja Kaj Norrman.

- Henrik Andersson, Pohjoismaiden myyntijohtaja Golvabialla: - Sijoituksemme Suomeen on strategiamme mukainen, ja olemme iloisia Kajn mukaantulosta. Keskitymme Skandinavian markkinoille, ja tuotteet ovat valmistettu ilmastoamme ja muotoilukieltämme ajatellen. 

Lämpimästi tervetuloa Kaj!


Yhteystiedot: 

Henrik Andersson,  
Sales Manager Nordics
+46 70 687 69 50
 
henrik.andersson@golvabia.se 

Kaj Norrman,  
Country Manager Finland 
+358 40 860 1160 
kaj.norrman@golvabia.fi 


Kaj Henrik 1 (1)