Product image

Lähetä ostolista täyttämällä sähköpostiosoitteesi

Shade Almond 241871 Källarrum Liggande

Sisusta kellarisi tekstiilimatolla

Viihtyisän kellarin luominen

Tekstiilimaton asentaminen kellariin ei ole ongelma! Se tekee tilasta sekä lämpimämmän että viihtyisämmän. Suurin osa tekstiilimatoistamme on varustettu huopa- tai actionback-taustalla, mikä antaa mattojen hengittää. Yleensä kellarin seinät ovat myös betonia, mikä saa äänen kimpoilemaan, ja tämän voit estää asentamalla tekstiilimaton.

Katso kaikki kellariin sopivat matomme täältä.

Lisää vinkkejä viihtyisämpään kellariin:

Lisää tekstiilejä

Ripusta verhotangot kattoon ja luo tekstiiliseinä verhoilla. Se auttaa pehmentämään huonetta ja vähentämään melua.

Valaistus

Käytä huoneessa erilaisia valonlähteitä. Yleisvalaistus (kattovalaisin), tunnelmavalaistus (lattiavalaisin) ja koristevalaistus (kisko, pöytävalaisin). Varmista myös, että valaisimen Kelvin-aste ei ole liian korkea, sillä se saa huoneen tuntumaan kylmältä. 

Kasvit

Orgaanisen materiaalin, kuten viherkasvin, tuominen kellariin elävöittää tilaa. Valitse kasvi sen perusteella, kuinka paljon auringonvaloa pääsee kellariin.

Tuoksu

Hyödynnä kaikkia kehon aisteja ja tehosta huoneen tunnelmaa miellyttävällä tuoksulla. Voit käyttää esim. tuoksutikkuja tai tuoksukynttilöitä.

Yllä olevat kuvat ovat Matilda Rominilta, joka käytti tekstiililattiaamme eri puolella taloa. Lue koko "kylässä"-raportti täältä.