Product image

Lähetä ostolista täyttämällä sähköpostiosoitteesi

Klinkkerit ulkokäyttöön

20 mm:n laatat ovat vankkoja ja pakkasenkestäviä. Tarkoitettu heille, jotka haluavat pation, josta on helppo huolehtia. Laatat kestävät suolaa, mikä yhdessä sileän pinnan kanssa helpottaa sen puhtaanapitoa, jolloin sinun tarvitsee vain hangata ne puhtaaksi harjalla tai painepesurilla parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Laatat voidaan asentaa myös erillisinä hiekka-/sorakäytäville ja patioille.

Toinen vaihtoehto on sijoittaa laatat erityisesti kehitetyille tukijaloille, jotka asetetaan tasaiselle ja kiinteälle alustalle. Tukijalkoja on saatavilla sekä kiinteinä että säädettävinä, mikä tekee kokoamisesta helppoa. Jos asetat keramiikkaa tukijaloille, et tarvitse alle massiivista rakennetta. Täydellinen pation/parvekkeen lattialle tai uima-altaan ympärille. Saat läpäisevän rakenteen, ja voit helposti nostaa laattaa, jos sinun on päästävä käsiksi johonkin lattian alla.

Koster 20Mm Greige 378203 Terass

Monia tapoja asentaa!

Kuvassa näet kolme eri tapaa asentaa 20 mm:n klinkkeri.

1 - Asennus suoraan kivi-/hiekkapinnalle. Lisääntynyt paksuus ja paino tarkoittaa, että se on vakaa.


2 - Perinteinen asennus pakkasta kestävällä kiinnityksellä kiinteälle pinnalle.


3 - Korotettu asennus erityisesti kehitetyillä tukijaloilla.

 

Yhdistä sama laatta niin sisälle kuin ulos. Tällä hetkellä meillä on neljä tyylikästä sarjaa 20 mm:n laattoja koossa 60x60 cm. Kaikki 20 mm laatat ovat saatavilla myös perinteisessä mallissa, katso vastaava sarja. Milano City, Koster, Klint ja Quarz Design.

Klinker 20Mm Utomhus