Product image

Lähetä ostolista täyttämällä sähköpostiosoitteesi

Omslagsbild Keramikkatalog 2023 Webb

Sydämemme sykkii kaakelille ja klinkkerille

Miksi valita kaakeli ja klinkkeri?

Kun valitset kodin materiaaleja, kaakelit ja klinkkerit ovat yleensä luettelon yläpäässä. Se on kaunis ja ajaton, samalla kun se antaa eloisan vaikutelman ja tuo tunteen luonnosta tilaan. Keramiikka voi tarjota mahdollisuuden toteuttaa ideoitasi sekä tyylistä että toimivuudesta, joten kiinnitämme erityistä huomiota valikoimamme valitsemiseen.

Kaakeli ja klinkkeri on materiaaleja, jotka kestävät sukupolvien ajan ja edistävät siten terveempää ympäristöajattelua. Edut lyhyesti:

- Kestää kulutusta
- Helppohoitoinen
- Nostaa talon arvoa
- Kaunis ja trendikäs
- Huoltovapaa
- Kestävä

 

Personal Klinkerställ Färg

Kaakelin ja klinkkerin välinen ero.

PORCELLANATO
Suurin osa valikoimastamme on nyt porcellanato. Tekniikan ansiosta laatat imevät erittäin vähän vettä - alle 0,5 %. Tämä tarkoittaa, että laatta on pakkasenkestävä ja erittäin luja. Laatan ominaisuuksiin kuuluu hyvä kulutuksen kestävyys, ja ne soveltuvat julkisiin tiloihin, joissa kuormitus on suurempi. Paksuus noin 8-10,5 mm.

KAAKELI
Asennetaan seiniin sisätiloissa. Pinnassa on matta- tai kiiltävä lasitus. Paksuus on noin 5-10 mm riippuen laatan koosta.

KLINKKERI
Sopii sekä seinään että lattialle, on saatavilla eri kulutuksen kestävyyksillä sekä pakkasenkestävänä. Paksuus noin 6,5-10,5 mm.

MOSAIK
Pieniä laattoja, jotka ovat kiinni verkossa ja muodostavat arkin. Sopii keittiölaataksi, tehosteseinäksi tai suihkukaappiin. Paksuus noin 4 mm.

Canova Arabecato 369411 Miljö Stol

Grand Selection
- Suuret formaatit suurille unelmille.

Grand Selection on nimi valikoimalle suurikokoisia klinkkerilaattoja. Suurikokoinen muotoilu on viime vuosina esiin noussut trendi. Suuria laattoja käytetään lattioilla, jota usein jatketaan ylös seinää pitkin.

Grand Selection -valikoimassa kaikki tuotteet on valmistettu porcellanato, vahvasta materiaalista, jota on helppo hoitaa toisin kuin luonnonkiveä, joka vaatii usein säännöllistä huoltoa.  Useimmissa laatoissa on sahatut reunat, jotka antavat ainutlaatuisen vaikutelman, ja porcellanato ominaisuudet ovat tehneet siitä suosikin sekä keittiössä että kylpyhuoneessa.


 

 

Laata- ja klinkkeriluettelo

Sydämemme sykkii kaakelille ja klinkkerille!

Keramiikka on kaunis ja erittäin kestävä materiaali, joka luo eloisan ympäristön. Täällä sinulla on mahdollisuus toteuttaa ideasi sekä tyylistä että toimivuudesta, minkä vuoksi olemme hieman erityisen huolellisia valittaessamme valikoimaamme. Perustana toiminnallemme ovat tuotteet, joissa on tyylikäs ja kestävä muotoilu. Uuteen luetteloomme olemme lisänneet useita uusia graniittikeramiikkasarjoja, joissa useat sarjat ovat saaneet inspiraationsa luonnonkivestä. Esimerkiksi Umbria-sarja 7 värimaailmallaan on jo noussut todelliseksi suosikiksi meillä.

Lue vinkeistämme laattojen valintaan ja inspiroidu kaikista ympäristökuvista.

Antoisia lukuhetkiä! 

Keramikkatalog 2023 Hanna Nära

Koko  |  Pinta  |  Väri  

Miten saavutat halutun tuloksen valinnoillasi? 

Remontti vaatii harkittuja päätöksiä ja ajatuksena on, että tulos kestää kulumisen jopa monien vuosien ajan. Muoto, pinta ja värimaailma voivat yhdessä luoda suosikkihuoneesi. Jos haluat hieman apua ja vinkkejä siihen, mitä sinun tulee ottaa huomioon remontin yhteydessä, napsauta tästä.  

Arktis Grön 377615 05 Miljö V.Rum Detalj

Mix & Match

Julkaisemme Mix & Match -konseptin! Porcellanato on kolme sarjaa, jotka on värisovitettu sopimaan erityisen hyvin yhteen. Mahdollisuus yhdistää laattojen eri ominaispiirteitä antaa jännittävän ilmeen kotiisi.

GLACIER, marmoroitu laatta, joka antaa pehmeän vaikutelman tasapainoisilla väreillä ja kuvioilla. TUNDRA, rauhallinen, mutta omalaatuinen laatta, joka voidaan yhdistää edullisesti Glaciär- tai Polar-seinämään luomaan tasapainon eloisan ja rauhallisen välillä. POLAR, klassinen kevyt ja hillitty marmori, tyylikäs kuin koskaan. Valitse matan ja kiillotetun version väliltä.

Meillä on myös MOJAVE -sarja, jossa on ihana, dramaattinen marmorointi lämpimillä sävyillä, jotka yhdessä UMBRIA -pohjan kanssa luovat sekä rauhallisuutta että luonnetta. 

Polar Cararra 379121 Miljö Badrum 2

3D Shape - Uutuus!

Katso, tunne ja koe pehmeän sileän kiven tunne samalla kun tunnet yksityiskohtia, kuten pienet karheudet, jotka löytyvät todellisesta kivestä. Uuden teknologian avulla voit luoda yksityiskohtiin realistisen kohokuvioinnin kuvioissa, jotka eivät ole vain näkyviä, vaan myös tuntuvia. Tällä tekniikalla päästään mahdollisimman lähelle luonnonkiveä. Se, mikä kestää luonnossa tuhansia vuosia, tuotetaan nykyisin muutamassa tunnissa. Nyt meidän ei tarvitse tuhlata luonnonvaroja, kun voimme käyttää modernia tekniikkaa.

Uutuuksia, joissa on käytetty tätä tekniikkaa, ovat Gimle- ja Sunnan. Löydät 3D-logon sarjoista, joissa on käytetty tätä tekniikkaa.

Gimle
Arktis Ljusgrå 377612 02 Vit 377611 Miljö Butik

Hoitaminen ja puhdistusvinkit

Kaakelien ja klinkkerin asentaminen.

Voit itse asentaa laatat keittiöön ja kylpyhuoneeseen! On kuitenkin joitain sääntöjä eri tilojen laatoittamisesta. Saadaksesi täydelliset ja päivitetyt tiedot siitä, mitkä säännöt koskevat laattojen asentamista, ota yhteys vakuutusyhtiöösi tai alan järjestöön.

Plattsättare Svartvit

Asenna klinkkerilaatat ulos.

Golvabiassa on laaja valikoima ulkokäyttöön sopivia klinkkerilaattoja. Ne ovat 20 mm paksuja ja ovat paras vaihtoehto laattojen asettamiseen ulos betonilaatoille. Nykyisin on erittäin suosittua yhdistellä samaa klinkkeriä sekä sisälle että ulos. Silloin asennat tavallisen paksuuden talon sisälle ja sitten 20 mm:n paksuuden ulos parhaan kestävyyden varmistamiseksi. Tällä tavoin yhdistät lattiat ja saat fantastisen kokonaisuuden. 

Milano City Silver 364702 Hillestorp Oas