Product image

Lähetä ostolista täyttämällä sähköpostiosoitteesi

Maku ja tyyli

Tärkeintä on, että valitset sen perusteella, mistä pidät ja mikä tuottaa sinulle iloa. Sinun täytyy elää kylpyhuoneesi kanssa pitkään ja siksi suosittelemme, että luot moodboardin tai kollaasin ideoistasi ja ajatuksistasi.

Se on välttämätön työkalu sisustusprojektin aloittamisessa. Keräät inspiroivia kuvia ja materiaalinäytteitä. Kuvia kaakeleista, klinkkereistä, kylpyhuonekalusteista ja sisustusyksityiskohdista haluamaasi tyyliin. Yritä luoda selkeitä tavoitekuvia siitä elämäntavasta ja tunteesta, jonka haluat saavuttaa. Katsele kuvia ympäristöistä, väriyhdistelmistä ja materiaalisekoituksista, joista olet kiinnostunut. Mistä värisävyistä pidät? Haluatko suuria vai pieniä laattoja? Minkä tyylin haluat laattoihin, rauhallisen vai eloisan?  Mitä tulee kylpyhuoneen hanaan, millaisesta metallista pidät? Kromi, matta vai kiiltävä, kupari tai messinki?

Monet ihmiset valitsevat kokonaisvaltaisen tyylin, jota he käyttävät koko talossa, ja käyttävät punaisena lankana koko sisustuksessa. Esimerkkejä tyyleistä voivat olla moderni, teollinen, skandinaavinen tai maaseutu.

 

Canova Emparado 369414 Miljö Spegel

Väri ja valaistus

Tässä olemme enemmän samaa mieltä useimpien sisustussuunnittelijoiden kanssa siitä, että huoneen värimaailma voi kasvattaa tai kutistaa, etenkin pienissä tiloissa. Jos huoneessa ei ole ikkunoita, voit valita vaaleamman laatan, joka tekee huoneesta tilavamman. Jos kuitenkin haluat tummemman ja tyylikkäämmän vaikutuksen, suosittelemme, että valitset värillisen laatan. Muista, että huoneen valaistuksella on erittäin suuri vaikutus siihen, miten laatat koetaan. Tarpeen mukaan säädettävät himmentimet ovat välttämättömiä oikean tunnelman luomisessa. Niin myös keittiössä, kylpyhuoneessa että eteisessä.

 

Saumalaasti 

Saumausaine on massa, jolla täytät laattojen välisen liitoksen. Voit valita laatan sävyyn sopivan saumausaineen harmonisen ulkonäön aikaansaamiseksi tai vastaavasti laatasta poikkeavalla värillä tuot esiin pinnan ominaispiirteen tai korostat muotoa.

 

2018 10 28 23.50.20 Edit

Pinta

Kiiltävä kaakeli tuntuu hieman ylellisemmältä ja se heijastaa hyvin valoa ja valaistusta kylpyhuoneessa. Matta kaakeli luo hieman viihtyisämmän vaikutelman ja antaa seinille pehmeämmän ja syvemmän sävyn. Sinulle joka olet käytännöllinen, myös niiden puhdistaminen on käytännöllistä!

Microsoftteams Image

Koko | Muoto

Valitse laatta maun ja mieltymysten mukaan - pienempäänkin tilaan mahtuvat isotkin laatat.

Suuret laatat - Moderni ja tyylikäs, ja koska laatat ovat sahattuja, on ne ladottava kapealla saumauksella. Suurin laattamme, 60x120 cm, antaa eksklusiivisen tyylin. Suuremmassa laatassa kuvion luonne näkyy paremmin.

Pienemmät laatat - Luo perinteinen, kodikas ja klassinen vaikutelma.

Vaakasuunnassa ladottu pitkänomainen laatta voi luoda laajentavan vaikutuksen sekä korkeus- että leveyssuunnassa. Neliön muoto luo symmetriaa yhtenäisemmällä tavalla. Alla olevat esimerkit osoittavat, miten sama laatta koetaan eri tavalla eri tavoin ladottuna.   

Vinkkimme on mitata ja luonnostella käytettävissä olevat eri muodot. Suuret muodot voivat sopia myös pienempäänkin kylpyhuoneeseen!

Hemse Grå 377911 Lilly Latte 377004 Bad Komod Liggande

Sama pinta eri ilme!

Voit luoda täydellisen tyylin kotiisi kaakeleiden ja klinkkerien avulla. Tyylikästä marmoria, värikkäitä vai valkoisia ajattomia kaakeleita? Päätös on sinun!

Jos et osaa päättää kotiisi sopivaa keittiön kaakelia, suosittelemme lainaamaan kaakeleita paikan päällä vertailua varten. Sama pinta voi muuttaa koko huoneen ilmeen kaakelin valinnasta riippuen!

Kylpyhuoneen visualisointi

Jälleenmyyjämme voivat auttaa sinua suunnittelemaan kylpyhuoneesi, ja monet voivat jopa visualisoida sen piirtämällä sen sinulle. Piirros antaa selkeämmän kuvan odotettavasta lopputuloksesta.

Koko Golvabian valikoima kaakeleita ja klinkkereitä on saatavilla Blueprint, Spark Visionilta. 

Badrumsskiss Spark

Inspiroidu | @golvabia.fi

Inspiraatiota löytyy loputtomasti, jos mieleesi ei tule ideoita. Tai etsitkö kuvaa, joka esittää tarkalleen, miltä haluat seuraavan remontin näyttävän.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa @abgolvabia.fi saadaksesi inspiraatiota.