Product image

Lähetä ostolista täyttämällä sähköpostiosoitteesi

Modernit puulattiat

Puulattioissamme on kaunis ja luonnollinen kiilto, joka luo pehmeän ja kutsuvat tunteen. Jokainen lauta saa ulkonäkönsä juuri niistä olosuhteista, jotka ovat olleet puun kasvupaikalla. Sijainti, sää ja maaperä tekevät puuraaka-aineesta ainutlaatuisen, aivan kuten hieno viini! Puun tehokkaan ja kestävän käytön varmistamiseksi käytämme viilua. Viilut ovat ohuita puukerroksia, jotka on leikattu hienoimmista puista ja joiden ulkonäkö on yhtä kaunis ja täyteläinen kuin massiivipuisessa lattialankussa. Viilu keksittiin jo muinaisessa Egyptissä, maassa, josta puuttui suuret metsävarannot. Näille ihmisille puu oli arvokas raaka-aine, jota käytettiin taloudellisesti ja älykkäästi.

Faner Mindre Lyster 0835 (1)

Kestävyys

Vakaan ja kestävän lattian valmistamiseksi käytämme keskikerroksena puukuitulevyä (HDF). Tämä tehdään hyödyntämällä puun ja puuntuotannon jätemateriaaleja. Tuotanto on resurssitehokasta, jossa jopa jäte muutetaan uusiksi kauniiksi lattioiksi. Tämä rakenne tekee lattiasta myös erittäin kestävän. Testeissä, joissa kovan teräskuula pudotetaan lattialle, näet selvästi ohuen puukerroksen edut yhdessä HDF-ytimen kanssa. Ohut kerros kestää paremmin ja lattia on kaksi kertaa niin kova kuin perinteiset puulattiat, mutta silti lämmin ja mukava.

Teräskuula osoittaa ohuiden puulattioiden lujuuden.

Stålkulan (5)

Lightwood 

Lightwood koostuu luonnonmateriaalista, pelkästä puusta. Se on valmistettu modernisti useasta kerroksesta, joista kukin on optimoitu antamaan lattialle parhaat mahdolliset ominaisuudet. Tarkasti jyristyt liitokset ja kova puukuituydin (HDF) tekevät levyistä tukevia ja helppoja asentaa. Lightwood päästää puun luontaisen kauneuden oikeuksiinsa, mutta hyödyntää puutavaraa hieman älykkäämmin.

Kaikki tuotteen ominaisuudet löytyvät jokaisen lattian kohdalta.

Lager Lightwood (2)

Maxwood 

Maxwood on innovatiivinen lattiamateriaali, joka avaa uusia mahdollisuuksia puulattioiden käyttöön - ja täysin uusia mahdollisuuksia puunkäyttöön. Harkittu rakenne ja älykäs materiaalivalinta kestää kulutusta paljon paremmin menettämättä kuitenkaan puulattian luonnollisia etuja. Maxwood muistuttaa rakenteeltaan Lightwood-lattiaa, jonka runko on HDF-kuitua ja liitokset tarkasti jyrsittyjä ja helposti asennettavia, mutta sen on 10,5 mm paksu ja sen alusta on luonnonkorkkia.

Kaikki tuotteen ominaisuudet löytyvät jokaisen lattian kohdalta.

Lager Maxwood M