Product image

Lähetä ostolista täyttämällä sähköpostiosoitteesi

Maxwood

Eksklusiivinen puulattiamme, jossa puun tunne käy selvästi ilmi sekä kuviossa, pinnassa että muodossa. Kaunista ulkonäköä täydentää korkkipuinen tausta. Täydellinen vaihtoehto ympäristöihin, jossa lattia rasittuu enemmän, koska käytämme kahdeksaa lakkakerrosta. Valmistamme Maxwoodia kolmessa eri muodossa:

1190x195 mm
1800x190 mm
1800x235 mm

Maxwood on nyt myös Joutsenmerkitty! Olemme siitä erittäin ylpeitä.

 

Maxwood Lodge Ek Natur 136842 Ovan2

Lightwood

Aito puulattia luonnollisella kauneudella ja mukavuudella. Vain 7,5 mm paksu ja uuden click-liitoksen ansiosta helppo ja nopea sijoittaa säätämättä kynnyksiä, listoja ja ovien runkoja. Sopii kaikkiin koteihin, joissa moderni muotoilu on tärkeä sisustusyksityiskohta.

Lightwood Profil 2021
Avsyning lång bräda

Miksi valmistamme lattiat itse?

IMG 0720 Edit

Rakenne

Kontroll trägolv

Pinta | Lajittelu | Kuvio

Klick

Yksinkertainen asennus 5G® -klick-järjestelmällä

Maxwood Lodge Ek Unique Naturvit 136843 Vardagsrum

Hoito-ohje 

Suosittuja lattioita vuodesta 1949

Lattiamme valmistetaan Smålandin pimeissä metsissä, ja ne on tarkoitettu pohjoismaisiin olosuhteisiin ja perustuvat luonnollisiin, huolellisesti valittuihin raaka-aineisiin. Niitä tuottavat kokeneet ammattilaiset, joilla on syvä tietämys puusta raaka-aineena ja lattioista tuotteena. Se takaa laadukkaat puulattiat, joista voi nauttia monien vuosien ajan.

Meille tieto, laatu ja muotoilu kulkevat käsi kädessä. Emme jahtaa lyhyen aikavälin trendejä. Uskomme pitkän aikavälin muotoiluajatteluun ja kestävään lattiaan, josta tulee osa elämää. Laatuvaatimukset ovat yhtä korkeat kuin perinnöllinen kunnioitus metsää kohtaan raaka-aineena.

Maxwood XLW Ek Unique Macchiato 137138 Close