Product image

Lähetä ostolista täyttämällä sähköpostiosoitteesi

Pinta

Kaikissa Golvabia-puulattioissa on laatupinta, joka pidentää lattian elinikää ja on helppo hoitaa. Meillä on kolme eri tyyppistä pintaa ja kaikki lakkamme ovat luonnollisesti liuotinaineettomia, eivätkä sisällä formaldehydiä tai isosyanaattia. 

Lattioissamme on rakenneharjattu pinta, joka korostaa erityisen selkeästi puun luonnollista syitä antaen lattioille kauniin ja maalaismaisen luonteen.

Luonnon mattainen lakkamme muistuttaa luonnollista tai öljyttyä puupintaa. Näin eri puulajien omaleimaisuus ja luonteenpiirteet tulevat esille. Lattiasta tulee kestävä ja helppo huoltaa.

Tammi- ja saarnilattioille on helppo antaa valkoinen tai muun värinen sävy kuultomaalaamalla. Ohutkalvoisen pinnan ensimmäiseen lakkakerrokseen lisätään väripigmenttiä, joka harjataan puuhun, jolloin lattia saa kauniin ohutkalvoisen pinnan viemättä puun tuntua. Tämän jälkeen lakkaamme lattian niin kuin muutkin.

Maxwood Lodge Ek Natur Naturvit 136844 Matbord Ljust Ovan

Kuviointi 

Puulattioita on saatavilla neljällä eri kuviointityypillä

LANKKU/LODGE: Tai 1-sauvainen, kuten sitä usein kutsutaan, näyttää perinteiseltä puulattialta luonnollisimmassa asussaan. Lattian pitkä sivu on viisto, joka saa lattian näyttämään enemmän lankkulattialta.

2-SAUVAINEN: Suosittu parkkettikuvio, jossa on hieman suuremmat sauvat, jotka antavat tyylikkään ja harmonisen ilmeen. Sopii hyvin sekä suuremmille että pienemmille pinnoille.

3-SAUVAINEN: Klassinen parkettikuvio. Kuvion juontaa juurensa siitä, että aiemmin pienet puupalat käytettiin lattiaan,
jotta suuremmat levyt voitiin käyttää
huonekaluihin ja muihin vastaavin tuotteisiin. Kuvioltaan 3-sauvaisissa lattioissa on upea luonnollinen väri ja rakenne.

LAIVANKANSI: Mustalla jalkalistalla varustettu kuvio, joka antaa lattialle saman ilmeen kuin laivankannessa. Ulkonäkö tulee jokaisen kansilankun välisestä tiivistämisestä, jotta vesi ei pääse virtaamaan läpi. Rajaus laivankannessa on jyrsitty ja maalattu lakan alta, eikä se edellytä erityisiä toimenpiteitä asentaessa.

Träplank Mönster Olika Höjd

Lajittelu

UNIQUE
Eloisa, luonnollinen lajittelu. Paljon oksia, jotka voidaan myös paklata.

NATUR
Rauhallinen, luonnollinen lajittelu harmonisissa väreissä. Yksittäisiä terveitä
oksia, jotka antavat luonnollisen ulkonäön. Ei paklattu.

Maxwood XL Ek Natur Elegant Grå 137045 Kök2

Mukavuus

Hyvä lattia ei ole vain kaunis ja kestävä, vaan se myös tarjoaa mukavuuden tunteen.
Siksi taustana on luonnollista korkkipuuta, joka tarjoaa miellyttävän lämmön ja vaimennuksen lattialle. Valmis alusta, jossa on ääntä vaimentavia ominaisuuksia.

Kork Underlag Harmoni Close