Product image

Lähetä ostolista täyttämällä sähköpostiosoitteesi

MATTOSI
on räätälöity studiossamme.

Tekstiili on itsestäänselvä valinta, kun haluaa miellyttävän ja kotoisan tunnun. Se myös vaimentaa ääntä. Oikeassa yhteydessä ja oikeanlaatuisena tekstiili lattialla on paras mukavuusvaihtoehto.

Laajasta valikoimastamme löytyy mattoja kaikkiin makuihin, vakavasta ja rauhallisesta rohkeaan ja persoonalliseen!

Studiossa ompelemme mittojesi mukaan. Anna leveys x pituus tai halkaisija, jos kyse on pyöreästä matosta. Mattojemme vakioleveys on 400 cm.

Personal Textilställ Färg Nära
Skisser Placering Av Matta Matgrupp Rektangulärt Bord Mörk

Kanttaus

Suosittelemme, että erilliset/yksittäiset matot kantataan. Se antaa matolle tyylikkään ja hyvin hoidetun ilmeen. Lisäksi se pidentää käyttöikää, koska matto ei pääse rispaantumaan ja säilyttää hyvin muotonsa.

Moniin matoistamme saa hienon kanttinauhan, ja muissa käytetään lankakanttausta. Tässä selitämme näiden kahden menetelmän välisen eron.

LANKAKANTTAUS
Lankakanttaus ommellaan 1 cm leveänä reunuksena maton ympärille. Saatavana monissa eri väreissä ja tarjoaa kestävän viimeistelyn matollesi. Meillä on useita lankoja kanttaukseen useissa väreissä, jotka sopivat
mattosi väriin.

NAUHAKANTTAUS
Kanttinauha kehystää mattosi ja tekee siitä erittäin kestävän. Käytä korostavaa väriä tai valitse lähellä maton sävyä oleva väri ja saat hienovaraisemman kantin.

Leveys 55 mm
Laatu: 100 % puuvillaa.
Värien lukumäärä: 17

Leveys 12 mm
Laatu: 100 % puuvillaa.
Värien lukumäärä: 3

Kantning 1 (1)
Avalon Mole 237596 Ovan

Erittäin pehmeä

Wellington Greige 239735 Ovan Svarta Bord

Luonnonmukainen

Mölle Creme 236642 Veranda Ovan Hörn 2

Elegantti

Ritz Prestige 237093 Silver

Tyylipuhdas

Sisal Mandel 234414 Trappa

Vankka

CS Stripe Grön 239103 Grafit 10 Svart 08 Miljö

Toiminnallinen

Textilkatalog Hemsida Fi

Tekstiililattiat

Inspiraatiota pehmeämpään elämään.

Selaa luetteloamme löytääksesi etsimäsi maton tyylin. Valikoimastamme löydät eloisat veluurimatot, joiden nukka on ylellisen tiivis.  Sekä klassiset että trendikkäät villamatot, unohtamatta kestäviä mattoja hotelleihin ja toimistoihin.   

Tekstiililaatat
- Helppo käsitellä, kuljettaa ja asentaa.

 

Tekstiililaattoja on helppo käsitellä sekä kuljetuksen että asennuksen suhteen. Ero verrattuna kokolattiamattoihin on se, että vahingoittuneet tai tahriintuneet laatat voi vaihtaa vahingon sattuessa.

Tekstiililaatat tarjoavat myös mahdollisuuden muokata maton ulkonäköä kuvioiden ja eri värien avulla. Meillä on myös kaksi kotiympäristöön sopivaa kokoelmaa, jotka ovat täydellisiä makuuhuoneeseen.

CS Solid Nougat 239012 Miljö
Mattor Olikaformat Tavellist

Hoito-ohje ja asennus