Product image

Lähetä ostolista täyttämällä sähköpostiosoitteesi

Tekstiililattia - Pehmeä, lämmin ja hiljainen 

Golvabia tarjoaa korkealaatuisia mittatilaus- ja kokolattiamattoja, jotka on valmistettu pehmeästä veluurista, kestävästä sisalista ja 100 % luonnonvillasta. 

Meiltä löydät laajan valikoiman tekstiililattioita, jotka sopivat kaikkialle kotiin, mutta myös toimistoihin, myymälöihin sekä hotelleihin. Täällä opastamme sinua löytämään itsellesi ja kotiisi parhaiten sopivan maton.

1. VALITSE MATTOTYYPPI

Maton ja värin valinnassa on otettava huomioon useita asioita. Tekstiilimatot ovat ilmeinen valinta, kun haluat mukavuutta ja kodikkuutta, mutta ne myös vaimentavat ääntä ja lisäävät viihtyisyyttä huoneeseen. 

Ota huomioon: 

  • Mihin huoneeseen matto tulee?

  • Täällä verkkosivustolla näet tuotekuvauksen, joka sisältää; nukan korkeuden, laadun, mukavuus- ja kulumisluokituksen, kun napsautat tiettyä sarjaa →

  • Värivalintoja varten voit lainata jälleenmyyjältäsi näytteitä tai ota mukaan jotain, jonka kanssa maton tulee sointua yhteen. 

Sandford Handkollektion Alvaväljer Webb
1 Web

3. KANTTAUS

Suosittelemme, että erilliset/yksittäiset matot kantataan. Se pidentää maton käyttöikää ja antaa matolle myös kauniin viimeistelyn. Erilaiset kanttaukset: 

LANKAKANTTAUS
Noin 1 cm leveä ommeltu reuna maton ympärillä. Sovitamme lankakanttauksen maton väriin.

NAUHAKANTTAUS
Kanttinauha kehystää mattoasi ja tekee siitä erittäin kestävän. Tarjoamme sekä 55 mm: että 12 mm:n kattauksen 100 % puuvillasta. Kanttinauha ei käy pyöreisiin mattoihin. 

SLIMLINE
SlimLine on ohut, 100 % polyesteristä valmistettu kanttinauha, joka viimeistelee mattosi tyylikkäästi: Tuloksena on huomaamaton n. 6-8 mm reuna, joka sopii parhaiten matoihin, joiden nukankorkeus on matalampi. Sovitamme lankakanttauksen maton väriin. SlimLine ei käy pyöreisiin mattoihin. 

Sopiva kanttaus riippuu maton tyypistä. Katso vastaava kokoelma →

Kantningar Webb No
Ull 1

VILLA

Vävda Mattor

KUDOTTU

Öglade Mattor

SILMUKKAMATTO

Sisal 4

SISALI

Textilplattor

TEXTIILILAATAT

Wellington Greige 239735 Ovan Tärningar

Hoito-ohje