Product image

Lähetä ostolista täyttämällä sähköpostiosoitteesi

Tekstiililaatat
- Toimivuus, muotoilu ja helppo asennus

Tekstiililaattojen kanssa voi tehdä erilaisia kokeiluja. Luo ainutlaatuinen ilme eri väreillä luoduilla kuvioinneilla. Lisäksi asentaminen ja kuljettaminen on helppoa, sillä matot ovat 50x50 cm:n kokoisina paloina.

Etu verrattuna kokolattiamattoihin on se, että vahingoittuneet tai tahriintuneet laatat voidaan vaihtaa vahingon sattuessa. Käytännöllinen ratkaisu toimistoihin, hotelleihin ja projekteihin, joissa on suurempi lattiapinta-ala.

Golvabialla on useita julkisiin tiloihin tarkoitettuja tekstiililaattakokoelmia, mutta myös kotiympäristöön sopivia kokoelmia, jotka ovat täydellisiä makuuhuoneeseen.

Textilplattor

ASENNUS

Laattojen vakiomitat ovat 50x50cm ja paketti sisältää 3-5m2 sarjasta riippuen. Toisin sanoen ei ole ongelmia nousta kapeista portaista tai hissistä.

Asennusvaihtoehdot:

  1. Liimaa laatat kokonaan parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

  2. FLEXLOCK
    - Tekstiililaattojen helppoon asennukseen

    Innovatiivinen Flexlock-järjestelmä on täydellinen vaihtoehto verrattuna perinteiseen levyjen liimausmenetelmään. Flexlock on arkki, jonka toisella puolella on liimaa. Flexlock sijoitetaan laattojen kulmiin, liimapuoli laatan takaosaa vasten, jolloin laatat lukittuvat toisiinsa kelluvaksi lattiaksi, täysin ilman liimaa.

    Lataa asennusohjeet täältä →

Delta Square 239927 Antracite Kontor Liggande